سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت:

جزیره کیش؛ کانون تعاملات صادرات و واردات در منطقه

عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش، تعامل سازنده میان سازمان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در راستای توسعه زیرساخت‌ها و تحقق واردات و صادرات در جزیره کیش را به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم و ارزشمند در این منطقه عنوان کرد.

به گزارش اخبار مناطق آزاد، سعید پورزادی در گفت‌وگو با برنامه رادیویی «صدای جزیره» گفت: تامین گاز نیروگاه‌های کیش با پیگیری‌های مجدانه سازمان منطقه آزاد کیش؛ خردادماه سال جاری تحقق یافت که با توجه به اجرای این طرح، مصرف روزانه گازوئیل از یک میلیون لیتر به ۲۰۰هزار لیتر کاهش پیدا کرده است و این اقدام مهم در حفظ محیط‌زیست نیز کمک شایانی خواهد کرد.

وی درخصوص پایدارسازی شبکه آب و برق کیش، افزود: پس از ۲۰سال و با پایان تعمیرات و به روزرسانی دیگ بخار بازیافت حرارت نیروگاه شرکت آب و برق کیش روزانه ۱۰۰هزار لیتر در مصرف گازوئیل صرفه‌جویی خواهد شد که در بهینه‌سازی شرایط آب جزیره نیز نقش بسزایی دارد.

سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه اظهار داشت: همزمان با آغاز به کار نخستین نمایشگاه شهر پایدار در کیش، این اقدام مهم و ارزشمند به عنوان نوعی پایدارسازی شبکه‌ها و یکی از مولفه‌های شهر پایدار محسوب می‌شود.

پورزادی با اشاره به کلنگ‌زنی کارگوی ترمینال فرودگاه کیش در شهریورماه امسال و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه ترانزیت کالا عنوان کرد: این طرح در زمینی به مساحت ۳۶۰۰مترمربع با زیربنای ۵هزار مترمربع و سرمایه‌گذاری بالغ‌بر ۲هزار میلیارد در بخش ریالی و ۲میلیون دلار در بخش ارزی احداث خواهد شد.

به گفته وی؛ جابجایی روزانه ۵۰۰تن بار، فرآیند واردات و صادرات کالا، اشتغال‌آفرینی، درآمدزایی و دسترسی آسان تجار کیش به کالا از مزایای این طرح است.

عضو هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به پیشرفت فیزیکی بیش از ۱۵درصد این پروژه گفت: اجرای این طرح برای ۸۰نفر اشتغال‌زایی ایجاد می‌کند و امکان انبار کردن کالاهای سردخانه‌ای را خواهد داشت.

پورزادی اظهار داشت: ایجاد سردخانه‌های زیر صفر، یکی از زیرساخت‌های مهم قلمداد می‌شود که می‌توان برای صادرات کالا به صورت بازار تازه در کشورهای حوزه خلیج‌فارس اقدام کرد.

وی بر پویایی و گردش سرمایه این طرح‌ها تاکید کرد و افزود: کیش در اجرای این طرح‌ها پیشتاز بوده و برای توسعه این امر، نیاز به زیرساخت‌هایی جهت صادرات و واردات است.

عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در پایان با تاکید بر این موضوع که سازمان به عنوان نهاد حاکمیتی باید بستر فعالیت‌ها را آماده کند، خاطرنشان کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی و اثرگذاری کیش در منطقه می‌توان برای پیشرفت و توسعه در تمام حوزه‌ها از سرمایه‌گذاران توانمند بخش خصوصی برای همکاری دعوت کرد تا در اقتصاد جزیره و منطقه شاهد تاثیرگذاری قابل‌توجهی باشیم.