در بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از پروژه‌های مخازن آب شهری قشم مطرح شد:

افزایش ۶۷درصدی ظرفیت ذخیره‌سازی آب شهر قشم

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: با اجرای دو مخزن آب 10هزار مترمکعبی، ظرفیت ذخیره‌سازی آب شهر قشم 67درصد افزایش می یابد.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، ساخت دو مخزن ۱۰هزار مترمکعبی ذخیره‌سازی آب شهری با اعتباری بالغ بر ۱۸۷میلیارد ریال که توسط شرکت آب و برق و تاسیسات قشم با هدف ارتقاء ظرفیت ذخیره‌سازی آب شهری در حال اجراست، موضوع بازدید حمیدرضا مومنی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم بود.

مدیرعامل شرکت آب و برق و تاسیسات قشم با اشاره به ورود حداقل یکی از این مخازن به چرخه ذخیره‌سازی تا پایان امسال عنوان داشت: در حال حاضر مخازن آب شهر قشم با ظرفیت ۳۰هزار مترمکعب در چرخه تاسیسات تولید و توزیع آب شهری بهره‌برداری می‌شود که با ورود این مخازن به چرخه، ظرفیت مخازن آب شهر قشم به ۵۰هزار مترمکعب می‌رسد.

فرامرز مومنی ادامه داد: با توجه به افزایش قابل توجه مصرف آب در شرایط حال حاضر کشور و نیاز روزافزون به این عنصر حیاتی، افزایش ظرفیت‌های تولید ذخیره‌سازی و تصفیه‌خانه‌ای به منظور حفظ امنیت آبی ضروری است.

وی افزود: با دستور موکد رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، تسریع در توسعه ظرفیت زیرساخت‌های شهری در سال جهش تولید در دستورکار شرکت آب و برق و تاسیسات قشم قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت آب و برق و تاسیسات قشم اضافه کرد: همچنین به دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و به صورت متناسب در سایر زیرساخت‌های مرتبط، طرح‌های توسعه‌ای دیگری نیز در دستورکار قرار گرفته که پس از گذراندن مراحل تصویب، متعاقبا به اطلاع شهروندان عزیز قشمی خواهد رسید.

 

ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر قشم ۲۵درصد بیشتر می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و برق و تاسیسات قشم همچنین از اجرا و بهره‌برداری از ماژول سوم تصفیه‌خانه شهرک ساحلی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: با اجرای این طرح توسعه در تصفیه‌خانه ساحلی به میزان یک هزار مترمکعب در روز ظرفیت تصفیه‌خانه‌ای در شهر قشم افزایش می‌یابد و از چهار هزار مترمکعب در روز، به پنج هزار مترمکعب در روز می‌رسد.

وی ادامه داد: اعتبار این پروژه‌ ۱۴۵میلیارد ریال است که با آغاز بهره‌برداری آن، ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب شهر قشم ۲۵درصد افزایش می‌یابد.

فرامرز مومنی افزود: فاضلاب شهری پس از گذر از چرخه تصفیه و مراحل ضدعفونی  به دو بخش آب بازیافتی و لجن تبدیل می‌شود. آب بازیافتی بسته به کیفیت مورد نیاز در نقطه مصرف می‌تواند در بخش‌های صنعت، کشاورزی و فضای سبز مورد استفاده قرار گیرد و لجن باقیمانده نیز قابلیت مصرف به عنوان کود را دارد.

گفتنی است، شرکت آب و برق و تاسیسات قشم گذشته از تامین آب شرب شهر قشم از طریق نمک‌زدایی آب دریا، وظیفه اجرا و بهره‌برداری  طرح‌های تصفیه فاضلاب شهری را نیز برعهده دارد.