تبدیل واردکننده محصولات آرایشی بهداشتی به تولیدکننده در منطقه آزاد انزلی

برادران مجید و امیر یوسف‌زاده و خامه‌چی، که از سال‌های دور واردکننده برندهای مطرح لوازم آرایشی، بهداشتی بودند از چندی پیش در شهرک صنعتی ناحیه یک این منطقه اقدام به تولید محصولاتی با استانداردهای اتحادیه اروپا نموده‌اند.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، امیر یوسف‌زاده مدیرعامل شرکت هامرز تجارت خزر با بیان اینکه ایده تغییر رویه از واردات به تولید از سه سال پیش در ذهن ما ایجاد شد و در این راستا با شرکت‌های مختلف اروپایی به منظور اخذ فرمولاسیون تولید به مذاکره پرداختیم، افزود: از سوی دیگر از دانش متخصصین داخلی درخصوص میزان انطباق این محصولات با ویژگی‌های پوستی و موی ایرانی بهره گرفتیم و طی این مدت نقاط مختلف کشور را برای احداث این واحد تولید مورد بررسی قرار دادیم.

وی با اشاره به اینکه از زمستان سال گذشته با مشاوره‌های معاونت اقتصادی سازمان منطقه آزاد انزلی، این منطقه را برای تولید و صادرات انتخاب کردیم؛ اظهار داشت: امکان بهره‌گیری از مزایا و معافیت‌های قانونی منطقه، نزدیکی به بازارهای داخلی و خارجی، زیرساخت‌های مناسب و وجود نگاه همکاری و همراهی با سرمایه‌گذار تولیدی مهمترین دلایل انتخاب این منطقه آزاد از سوی مجموعه ما برای تولید و صادرات به کشورهای منطقه را شامل می‌شود.

هومن خام‌چی با قدردانی از همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی در اخذ مجوزهای لازم از موسسه استاندارد، وزارت بهداشت و سایر نهادها درخصوص اهمیت اخذ فرمولاسیون تولید یک برند خارجی چنین توضیح داد که فرمولاسیون یعنی اخذ دانش فنی تولید اختصاصی محصول، موضوعی که در فرایند تولید محصولات آرایشی و بهداشتی داخلی ظرف سالهای اخیر مسبوق به سابقه نبوده است.

رئیس هیات مدیره شرکت هامرز تجارت خزر اضافه کرد: برندClean Beauty (CB)  که تولید می‌کنیم، از کشور روسیه و مواد اولیه آن از برند مرک آلمان بوده که به دلیل دارا بودن مجوزهای فروش در اتحادیه اروپا، از بالاترین کیفیت برخوردار می‌باشد.

یوسف‌زاده با بیان اینکه در مرحله نخست ۲۲محصول در منطقه آزاد انزلی تولید می‌شود و امکان افزایش تنوع به ۲۰۰محصول آرایشی و بهداشتی روز دنیا نیز وجود دارد، افزود: زمانی بهره‌گیری از محصولات تولیدی ما اهمیت بیشتری پیدا می‌کند که توجه داشته باشیم فرمول تولید اغلب محصولات تولیدی کشورمان قدیمی بوده و این در حالی است که همین محصول با مجوز بهداشت اتحادیه اروپا قابلیت رقابت و فروش در تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا دارا خواهد بود.

خامه‌چی در ادامه دارا بودن ویژگی‌های دارویی و درمانی این محصولات را ویژگی متمایز آن بیان داشت و گفت: بعد از سال‌ها واردات محصولات آرایشی و بهداشتی، در مسیر تولید، استراتژی شرکت ما بر این اساس استوار می باشد که شأن ایران و ایرانی مصرف عالی‌ترین کیفیت است.

وی با اشاره به اینکه کیفیت محصولات تولیدی و ظرفیت‌های منطقه آزاد انزلی باعث می‌شود که هدف اصلی خود را صادرات به کشورهای حاشیه دریای خزر و همسایه قرار دهیم، افزود: با توجه به اینکه ۲۲نوع محصول آرایشی و بهداشتی از بیشترین کاربرد در میان ایرانیان برخوردار است، این محصولات در اولویت تولید قرار گرفته‌اند، تنوعی که شامل انواع شامپو (موی سر، بدن)، سرم‌های موی سر، کرم و سرم پوست، رژلب، ریمیل، لاک و آرایش پاک‌کن می‌باشد.

امیر یوسف‌زاده هدف اصلی شرکت را تبدیل شدن به پرفروش‌ترین برند ایرانی اعلام کرد و با بیان اینکه ما به کیفیت احترام می‌گذاریم، چراکه برای مردم خود احترام قائل هستیم، افزود: هم‌اکنون و در فاز نخست واحد تولیدی با میزان سرمایه‌گذاری ۴۰میلیارد ریالی، ۱۲نفر در کارخانه به صورت مستقیم مشغول به کار هستند که در ادامه به ۵۰نفر ارتقاء خواهد یافت و طی این مدت برای انتقال دانش فنی دوره‌های آموزشی متعددی برای پرسنل از سوی نماینده خارجی برگزار شده است.

مدیرعامل شرکت هامرز تجارت خزر، مهم‌ترین مشکل پیش روی تولید خود را کندی فرآیند تخصیص ارز مورد نیاز از سوی بانک مرکزی اعلام کرد و با تصریح بر اینکه به دلیل آن که این محصولات جزء اولویت‌های‌۱ و ۲ جهت خرید مواد اولیه می‌باشند، خواستار همکاری بیشتر بانک مرکزی در سال رونق تولید شد و افزود: در دوره‌ای که کشورمان درگیر شدیدترین مشکلات تحریمی است، نباید برای تولید، اشتغال و صادرات کشور نهادهای همکار مناطق آزاد مشکل آفرینی نمود.