جمعه / ۱۳ تیر / ۱۴۰۴ Friday / 4 July / 2025
×
تکریم و جذب سرمایه‌گذاران، از ارکان اصلی توسعه مناطق آزاد
رضا مسرور در اجلاس بین‌المللی اقتصادی اکو در منطقه آزاد ماکو تاکید کرد:

تکریم و جذب سرمایه‌گذاران، از ارکان اصلی توسعه مناطق آزاد

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم با اعلام اینکه رویکرد اقتصادی این منطقه تولید صادرات‌محور است، اظهار کرد: مطابق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در حوزه اقتصادی، تولید باکیفیت، صادرات و ایجاد اشتغال پایدار در اولویت قرار دارد.
نگاه ویژه منطقه آزاد قشم به تولیدات صادرات‌محور و اشتغال پایدار

به گزارش اخبار آزاد قشم مناطق، محمد مهدی برنجی با با اشاره به صادرات بیش از ۳۰میلیون ۷۹۷هزار دلاری منطقه آزاد قشم در سال گذشته (۱۳۹۸)، تصریح کرد: میزان سرمایه‌گذاری ریالی و ارزی صورت گرفته توسط ۱۹۴واحد صنعتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال‌۹۸ را به ترتیب ۲۴،۶۴۴میلیارد ریال و ۶۰۸میلیون دلار بوده است.

وی با بیان اینکه تصور واردات‌محور بودن در مورد منطقه آزاد قشم صادق نیست، تصریح کرد: رشد ۳۰درصدی ارزش کالاهای تولید و ارسال شده از جزیره قشم به داخل کشور نسبت به سال گذشته به ارزش ۲۳میلیون و ۴۴۹هزار دلار و همچنین صادرات بیش از ۳۰میلیون ۷۹۷هزار دلاری به خارج از کشور نشان دهنده توجه ویژه به موضوع صادرات در این منطقه است.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: رقم قابل توجهی از این میزان از صادرات مربوط به تولیدات صورت گرفته در واحدهای تولیدی و صنعتی این منطقه بوده است.

به گفته برنجی، با بررسی آمار صادرات مربوط به واحدهای صنعتی و بنگاه‌های اقتصادی فعال در منطقه آزاد قشم می‌توان مشاهده کرد که این منطقه سیاست افزایش تولیدات باکیفیت و صادرات را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به نام‌گذاری سال‌۹۹ به عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری و راهبردهای تدوین شده در منطقه آزاد قشم برای رسیدن به این اهداف گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، تولید محصولات صادراتی، ایجاد اشتغال پایدار و ارزآوری توسط واحدهای تولیدی فعال در این منطقه جز اولویت‌های اصلی اقتصادی منطقه به شمار می‌رود.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم در پایان با اشاره به برخی محدودیت‌های ایجاد شده در اثر اعمال تحریم‌های غیرقانونی علیه اقتصاد کشور و محدودیت فعالیت واحدهای تولیدی به علت شیوع کرونا، گفت: این موضوعات هرچند در کاهش میزان تولید برخی واحدها تاثیر گذاشته، اما نتوانسته که فعالیت واحدهای تولیدی را متوقف کند و در آینده‌ای نزدیک با پشت سر گذاشتن بحران کرونا، نزدیک شاهد رشد سریع‌تر واحدهای تولیدی خواهیم بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *