دوشنبه / ۲۷ مرداد / ۱۴۰۴ Monday / 18 August / 2025
×
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اعلام کرد:

مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند

همزمان با چهارمین روز دهه مبارک فجر، دو واحد تولیدی در شهرک صنعتی آبادان که سال‌ها متروکه و تعطیل بود، با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند بار دیگر به چرخه تولید و فعالیت بازگشتند.
بازگشت دو واحد تولیدی راکد به چرخه تولید در منطقه آزاد اروند

به گزارش اخبار آزاد مناطق، واحد صنعتی کامیاب پلاست اروند با سرمایه‌گذاری ۴۳۰میلیارد ریال و اشتغال‌زایی ۱۰۲نفر مستقیم و غیرمستقیم با تولید انواع تولید نایلون، نایلکس، سفره یکبار مصرف و پلاستیک فریزری با هدف تامین نیاز بازار داخلی و با حضور مسئولان محلی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

همچنین، واحد صنعتی پیشگام صنعت شمس اروند با سرمایه‌گذاری ۱۰۰میلیارد ریال با خط تولید دستگاه‌های نایلون و نایلکس و ایجاد اشتغال برای ۱۱۵نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم بهره‌برداری شد.

بنا بر این گزارش، معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در آیین بهره‌برداری از این دو پروژه گفت: این دو پروژه با اعتباری افزون بر ۵۹۰میلیارد ریال توسط بخش خصوصی در شهرک صنعتی آبادان افتتاح و به بهره‌برداری رسیدند.

سیدعلی موسوی افزود: با بهره‌برداری از این دو کارخانه برای بیش از ۷۰نفر اشتغال‌زایی در منطقه ایجاد گردید.

وی بیان کرد: این شرکت‌ها در زمینه تولید انواع فیلم تک‌لایه پلی‌اتیلن و دستکش‌های یکبار مصرف و همچنین تزریق پلاستیک و مواد پولیمری فعالیت می‌کنند.

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند اظهار داشت: این دو واحد صنعتی پانزدهمین و شانزدهمین پروژه بهره‌برداری شده در سال جهش تولید در سرزمین فتح به شمار می‌روند که در هفته آینده نیز پنج پروژه دیگر افتتاح خواهند شد.

موسوی گفت: راهبرد سازمان منطقه آزاد اروند درخصوص صنایع و واحدهای صنعتی، توسعه کسب و کارهای کوچک است؛ ضمن اینکه فعال‌سازی واحدهای راکد در اولویت این سازمان خواهد بود.

معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد اروند در پایان میزان سرمایه‌گذاری داخلی ۱۶پروژه افتتاح شده در سال منطقه آزاد اروند را ۲هزار و ۶۳۰میلیارد ریال عنوان کرد و اذعان داشت: ۴۷میلیون دلار نیز سرمایه‌گذاران خارجی اقدام به افتتاح پروژه در شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر کردند که برای ۴۵۰نفر به صورت مستقیم و هزار و ۴۳۰نفر نیز به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *