جمعه / ۱۳ تیر / ۱۴۰۴ Friday / 4 July / 2025
×
تکریم و جذب سرمایه‌گذاران، از ارکان اصلی توسعه مناطق آزاد
رضا مسرور در اجلاس بین‌المللی اقتصادی اکو در منطقه آزاد ماکو تاکید کرد:

تکریم و جذب سرمایه‌گذاران، از ارکان اصلی توسعه مناطق آزاد

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از روند آماده‌سازی و اجرای عملیات عمرانی احداث مسکن جوانان جزیره در روستاهای باسعیدو و درکو بازدید کرد.
ضرورت تسریع در فرآیند احداث مسکن جوانان جزیره قشم

به گزارش اخبار مناطق آزاد، افشار فتح‌الهی در بازدید از روند اجرای پروژه مسکن جوانان در روستاهای باسعیدو و درکو؛ بر ضرورت تسریع فرآیند عملیات عمرانی این پروژه‌ها تاکید نمود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم همچنین قشم افزود: طرح مسکن جوانان جزیره قشم، در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن همسو با قانون مصوب مجلس و سیاست‌های دولت مردمی سیزدهم، طی ماه‌های گذشته آغاز شده و امیدواریم در آینده نزدیک به اتمام برسد.

وی اظهار داشت: این طرح در روستاهای مختلف جزیره با هدف رفع نیاز جزیره‌نشینان به مسکن به‌عنوان یکی از اقدامات اصلی و اساسی در دستورکار قرار گرفته و پس از پایان مرحله اول آن، برای ثبت‌نام از بازماندگان متقاضی مسکن برنامه‌ریزی خواهد شد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان ابراز امیدواری کرد: با همکاری خوب‌ صورت گرفته میان سازمان منطقه آزاد قشم، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شبکه بانکی، فرآیند دریافت تسهیلات متقاضیان به‌زودی انجام‌ شده و عملیات عمرانی طرح مسکن جوانان با سرعت بیشتری اجرا شود.

گفتنی است، تاکنون ۲۲٫۵هکتار زمین در ۴مرحله به‌عنوان خدمتی ماندگار از دولت مردمی و منطقه آزاد قشم به طرح مسکن جوانان اختصاص‌ یافته که با اجرای آن بیش از ۱۸۷۰نفر از جوانان بومی جزیره قشم از نعمت داشتن مسکن بهره‌مند می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *