تاریخ : چهارشنبه, ۱۰ خرداد , ۱۴۰۲ 12 ذو القعدة 1444 Wednesday, 31 May , 2023
1
با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور انجام شد:

افتتاح فاز نخست پروژه ۲۰۰واحدی تعاونی مسکن نیک آشیان

  • کد خبر : 11641
  • 20 بهمن 1398 - 15:38
افتتاح فاز نخست پروژه ۲۰۰واحدی تعاونی مسکن نیک آشیان
مرحله نخست پروژه 200 واحدی تعاونی مسکن نیک آشیان با حضور مرتضی بانک مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و حمیدرضا مومنی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم افتتاح شد.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، در مرحله نخست این پروژه ۲۰۰واحدی، ۱۲۶واحد در نمونه‌های ۹۰ و ۱۰۰متری دو خوابه و ۱۲۰متری سه خوابه ویژه کارکنان سازمان منطقه آزاد قشم افتتاح شد.

کل واحدهای این پروژه با ۹۵درصد پیشرفت فیزیکی با ۳۵۰میلیارد ریال سرمایه‌گذاری اعضا و تسهیلات بانکی که ۲۲۴میلیارد ریال آن آورده اعضا می‌باشد، در حال اجرا است.

محوطه‌سازی، اجرای آسفالت خیابان‌ها، جدول‌کشی، اجرای شبکه آب و فاضلاب بخش پایانی این پروژه ۲۰۰واحدی است که سازمان منطقه آزاد در زمینه آب و فاضلاب این پروژه ۱۰میلیارد ریال به این تعاونی کمک کرده است.

شایان ذکر است، همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، ۱۶طرح عمرانی، گردشگری و صنعتی در قشم به ارزش افزون بر دو هزار و ۷۰۰میلیارد ریال اعتبار سازمان منطقه آزاد قشم و بخش خصوصی تحت حمایت این سازمان، با حضور مشاور رئیس‌جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد افتتاح می‌شود.

لینک کوتاه : http://www.freezonesnews.com/?p=11641

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.