رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار خبر داد:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علوم و فنون‌FHM آلمان در تمامی مقاطع

دانشگاه بین‌المللی چابهار و دانشگاه علوم و فنون‌FHM آلمان به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی شرکت‌های کوچک و متوسط و علاقه‌مندان به کسب دانش در تمامی مقاطع تحصیلی تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، تفاهم‌نامه‌ای به منظور برگزاری دوره‌های ۱۲تا ۱۸ماهه حرفه‌ای مانند Professional MBA/DBA در گرایش‌هایی مانند مدیریت توریسم و هتلداری، دوره‌های کارشناسی ارشد‌۱+۱ (یکسال در ایران، یکسال در آلمان)، دوره‌های دکترای PhD/DBA و دوره های کارشناسی‌۲+۲ (دو سال ایران، دوسال آلمان) همزمان با سفر پروفسور حمید دوست‌محمدیان، مدیر امور بین‌الملل و مشاور ریاست دانشگاه‌FHM و ریاست موسسه F-GISI به منطقه آزاد چابهار با دانشگاه بین‌المللی چابهار دانشگاه علوم و فنون‌FHM آلمان امضا شد.

براساس این گزارش، پروفسور حمید دوست‌محمدیان به همراه پروفسور حمید سربازی‌آزاد، رئیس پژوهشکده علوم کامپیوتر پژوهشگاه دانش‌های بنیادین (مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات سابق)، طی بازدیدی دو روزه از امکانات زیرساختی دانشگاه بین‌المللی چابهار، جزئیات همکاری را با دکتر کردی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار و ارسلان دژکام رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار به بحث و بررسی نشستند.

در این زمینه، ارسلان دژکام رئیس دانشگاه بین‌المللی چابهار با تاکید بر نقش و جایگاه گفت: این دانشگاه در سال‌۲۰۰۰ میلادی فعالیت خود را به عنوان سازمان آموزشی، پژوهشی و فناوری انجمن SMEهای آلمان و به منظور تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی شرکت‌های کوچک و متوسط کشور آلمان شروع کرده است.

وی افزود: مطابق با آمار ارائه شده در SBA 2018 (Small Business Act for Europe)،  ۶۳.۲درصد اشتغال کشور آلمان توسط بخش‌SME تامین می‌شود.

دژکام با تاکید بر اهداف کلی دانشگاه مذکور ادامه داد: دانشگاه علوم حرفه‌ای و کاربردیFHM‌ (اف.‌اچ.‌ام)، به عنوان یک دانشگاه خصوصی (بزرگترین دانشگاه در حوزه شرکت‌های کوچک و متوسط، میتل اشتند، مدیوم سایز در کشور آلمان) در شهر بیلیفلد آغاز به کار کرده است.

وی گفت: امروزه با حدود بیش از ۶۰۰۰دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی، ۱۰۰۰دانش‌پذیر در دوره‌های حرفه‌ای و کاربردی و ۷۰۰دانشجوی بین‌المللی در ۹پردیس دانشگاهی با جغرافیای پراکنده، در ۹شهر آلمان مشغول به فعالیت است. این دانشگاه دارنده رتبه سومین بهترین مدرسه کسب و کار آلمان در سال‌های‌۲۰۱۸ و  ۲۰۱۹ است.

دژکام با تاکید بر گستردگی مراکز فعالیت دانشگاه علوم و فنون‌FHM آلمان افزود: هم‌اکنون این دانشگاه در مراکزی همچون:

– بیلیفلد به عنوان پردیس مرکزی از سال‌۲۰۰۰

– کلن از سال‌۲۰۰۶

– پولهایم به عنوان پردیس مهندسی، دانشکده مهندسی از سال‌۲۰۱۰

– هانوفر از سال‌۲۰۱۱

– شهر بندری روستوک از سال‌۲۰۱۲

– شورین از سال‌۲۰۱۳

– بامبرگ از سال‌۲۰۱۳

– برلین به عنوان پردیس بین‌المللی از سال‌۲۰۱۶

– مونیخ به عنوان پردیس آنلاین از سال‌۲۰۱۴

– موسسات آموزشی پیشرفته تحصیلی در بیلیفلد، مونیخ، هانوفر، پوله، روستوک فعالیت و همکاری دارد.

وی گفت: برنامه‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری (مشترک عملی-صنعتی) در زمینه‌های کسب و کار، رسانه، مدیریت سلامت و بهداشت و نهایتا کار اجتماعی، توسط این دانشگاه در این ۹پردیس دانشگاهی در این ۹شهر با تنوع گستردگی جغرافیایی در کل کشور آلمان با همراهی ۹۴پروفسور هیات علمی (کادر استخدامی) و بیش از ۲۶۰استاد مدعو برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه چابهار با  اشاره به جایگاه دانشگاه دانشگاه علوم و فنون‌FHM آلمان در بازار کار  یادآور شد: دانشگاه اف،‌اچ،‌ام به عنوان یک دانشگاه آموزشی، حرفه‌ای و کاربردی با استفاده از روش‌های مدیریت آلمانی در حوزه‌های مختلف ازجمله صنعت، بهترین گزینه برای ایجاد پل ارتباطی بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و دانشگاه‌ها و بخش بازار کسب و کار و صنعت به شمار می‌رود.

وی تاکید کرد:  آمار موفقیت بیش از ۹۷درصد فارغ التحصیلان این دانشگاه در ایجاد کسب کارهای کوچک و متوسط به عنوان کارآفرین و یافتن شغل مناسب در فاصله‌ای سال‌های‌۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ شاهدی بر این موضوع به شمار می‌رود.