معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور خبر داد:

۴۷۰۰شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور با بیان اینکه اکنون چهار هزار و ۷۰۰شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد گفت: در کنار این شرکت‌ها، ۶هزار استارتاپ نیز فعالیت می‌کند.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، «سورنا ستاری» در حاشیه بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور منطقه آزاد اروند، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رفع مشکلات و کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور یکی از وظایف ما است.

وی با بیان اینکه امسال نیز همچون سال گذشته است و حمایت‌هایی که ما از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌دهیم در قالب پکیج ۳۰ الی ۴۰خدمت ارائه می‌شود، افزود: این حمایت‌ها به صورت مالی و اعطای مجوزات لازم به این شرکت‌ها خواهد بود.

ستاری از اختصاص بودجه‌ای برای شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور در سال آینده خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و فناور، در سال آینده بودجه مناسبی اختصاص یافته و امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد.

رئیس بنیان ملی نخبگان کشور اعتبار در اقتصاد دانش‌بنیان را آیتم پنجم یا ششم دانست و تصریح کرد: در این زمینه اول ما باید بتوانیم وحدتی را میان شرکت‌های دانش‌بنیان به وجود آوریم و همه بخواهند که این اتقاق رخ دهد؛ اگر این مسئله حل شود اعتبار آن نیز از طریق بخش خصوصی فراهم خواهد شد.

ستاری عنوان کرد: بخشی از بودجه برای شرکت‌های دانش‌بنیان توسط دولت و چندین برابر نیز باید توسط بخش خصوصی پرداخت شود و این کاری است که ما توانستیم در این حوزه تاکنون پیاده‌سازی کنیم و به همین شکل نیز جذب منابع داشتیم.

وی افزود: متاسفانه این فرهنگ هنوز به صورت کامل در استان خوزستان نهادینه و پیاده‌سازی نشده که یک بخش آن نیز مربوط به ما می‌شود و در این زمینه مقصر هستیم، چراکه باید بیشتر وقت می‌گذاشتیم تا این اتفاق نیز در استان خوزستان رخ دهد.

وی با ابراز خورسندی از فعالیت مراکز رشد دانشگاه‌ها و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در منطقه آزاد اروند بیان کرد: خوشحالم از اینکه در دانشگاه‌ها همه مراکز رشد فعال و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر شده‌اند اما راه بسیار طولانی در پیش دارند.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور به تجاری‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: اکنون چهار هزار و ۷۰۰شرکت دانش‌بنیان در کشور وجود دارد اما بیش از ۶هزار استارتاپ در کنار آن نیز داریم که سال گذشته فروش شرکت‌های دانش‌بنیان کشور بیش از ۹۰هزار میلیارد ریال بوده است.

ستاری به ارائه خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در منطقه آزاد اروند اشاره کرد و یادآور شد: برای شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در منطقه آزاد اروند نیز همان کارهایی که در سطح کشور در حال انجام آن هستیم، ارائه می‌دهیم و به دنبال برنامه‌ریزی در این زمینه با این شرکت‌ها خواهیم بود.

رئیس بنیان ملی نخبگان کشور با اشاره به بیمه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: بیمه محصولات باید به صورت کلی و نوع محصول انجام شود و ما حدود ۱۴۰نوع خدمت ازجمله معافیت‌های مالیاتی، گمرکی و حتی سربازی دانشجویان به شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌دهیم.