رئیس سازمان غذا و دارو کشور اظهار داشت:

صادرات محصولات شبیه‌سازی شده شرکت‌های دارویی و دانش‌بنیان کیش به اروپا

رئیس سازمان غذا و دارو کشور گفت: فعالان بخش خصوصی ازجمله شرکت‌های دارویی و دانش‌بنیان با بهره‌گیری از ظرفیت، دانش فنی و پتانسیل‌های ایجاد شده در منطقه آزاد کیش، موفق به صادرات محصولات شبیه‌سازی شده به کشورهای اروپایی شدند.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، در جلسه هم‌اندیشی رئیس سازمان غذا و دارو با شرکت‌های تولیدکننده محصولات آرایشی و بهداشتی کیش با حضور محمدرضا شانه‌ساز رئیس سازمان غذا و دارو کشور، علی مقدس‌زاده معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری و ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش، با محوریت تولیدات سلامت‌محور و حمایت از تولیدکنندگان در سالن رازی مرکز همایش‌های بین المللی‌کیش برگزار شد.

رئیس سازمان غذا و دارو کشور از صادارت محصولات شبیه‌سازی شده شرکت‌های دارویی و دانش‌بنیان کیش به کشورهای مختلف در این منطقه خبر داد و گفت: حمایت‌های سازمان منطقه آزاد کیش از واحدهای تولیدی و صنایع کیش موجب فراهم شدن بسترهای لازم برای ارتقای دانش فنی، پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های این منطقه شده است.

محمدرضا شانه‌ساز بر لزوم اهمیت راهبردی محصولات سلامت‌محور تاکید کرد و اظهار داشت: توان صادرات در حوزه بهداشت که اروپا و آمریکا در چالش غذایی و دارویی قرار دارند، برای ایران مسئله مهمی محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: شرکت‌هایی که برای تامین نیازهای کیش به عنوان واردکننده در این منطقه فعالیت می‌کردند، امروز توانسته‌اند با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده در جزیره، به عنوان یک تولیدکننده در عرصه محصولات دانش‌بنیان و داروسازی خدمات ارزنده‌ای به مردم این منطقه ارائه دهند.

در ادامه این جلسه، معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص ارائه خدمات باکیفیت به ساکنین کیش، سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان گفت: مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همواره بر این موضوع تاکید داشتند که در ارائه خدمات، اولویت برای این سازمان منافع و سود کیشوندان و سرمایه‌گذاران است.

علی مقدس‌زاده افزود: سازمان به عنوان نماینده حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، خود را موظف به بسترسازی و حمایت از تولیدکنندگان و فعالین اقتصادی می‌داند.

وی با بیان این که سازمان منطقه آزاد کیش سرمایه سرمایه‌گذاران را سرمایه ملی می‌داند و تلاش بر این است که این ظرفیت‌ها با حداکثر بهره‌وری در حداقل زمان ممکن محقق شود، اظهار داشت: بخش خصوصی با ایفای رسالت اجتماعی و با مشارکت و همدلی با دستگاه‌های اجرایی مستقر در این منطقه، برای مدیریت بحران کرونا در کیش به عنوان یک الگو در کشور مطرح شده است.

همچنین، معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش، «اشتغال، درآمد، ثروت، قدرت اقتصادی» را رابطه مستقیم با تولید عنوان کرد و افزود: اگر تولید به جایگاه واقعی خود برسد و درآمد از محل تولید تامین شود، کشوری قوی و مستقل خواهیم داشت.

ناصر آخوندی بر ضرورت بازبینی و اصلاح بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های موجود در جزیره کیش تاکید کرد و گفت: واحدهای تولیدی در بخش لوازم آرایش و بهداشتی و دارویی در کیش با هدف تولید باکیفیت، تمام تلاش خود را به کار گرفتند و فعالیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در روز های ابتدایی شیوع بیماری کرونا در کیش، برخی از واحدهای تولیدی با تغییر خط تولید خود به منظور تامین نیاز جزیره کیش در سه شیفت کاری فعالیت کردند و برخی نیز به صورت رایگان با تولید محصولات باکیفیت نه تنها نیاز جزیره کیش، بلکه بخشی از نیازهای سرزمین اصلی را هم تامین نمودند.

بنا بر این گزارش، ساده‌سازی فرآیندها، تفویض اختیارات، تولید محصولات صادرات‌محور، اهمیت استراتژیک تولید محصولات، ثبت سفارش، ال‌سی، گمرک، قوانین و مقرارت مناطق آزاد و تامین منابع مالی ازجمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.

گفتنی است، شرکت‌های تولیدی بهداشتی و آرایشی کیش ضمن ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد مجموعه‌های خود درخصوص مشکلات ناشی از شیوع بیماری کرونا و تحریم‌های ظالمانه غربی‌ها که متوجه واحدهای تولیدی شده است، موضوعات مطرح شده را مورد بررسی قرار دادند.