جزیره قشم فرصتی برای تبدیل شدن به پایلوت گردشگری ایران

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری گفت: ظرفیت‌های طبیعی قشم فرصتی برای تبدیل این جزیره به پایلوت گردشگری ایران است. به گزارش اخبار آزاد مناطق، علی‌اصغر مونسان در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در سالن نمایشگاه‌های بین‌المللی قشم افزود: غار نمکدان، جنگل دریایی حرا، دره و […]

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری گفت: ظرفیت‌های طبیعی قشم فرصتی برای تبدیل این جزیره به پایلوت گردشگری ایران است.

به گزارش اخبار آزاد مناطق، علی‌اصغر مونسان در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در سالن نمایشگاه‌های بین‌المللی قشم افزود: غار نمکدان، جنگل دریایی حرا، دره و تنگه چاهکوه، دره ستاره‌ها، خلیج دلفین‌ها و ده‌ها ظرفیت طبیعی دیگر بخشی از امتیازات قشم برای تبدیل شدن به پایلوت گردشگری کشور است.

مونسان گفت: جنوب کشور به دلیل دارا بودن نوار ساحلی زیبا و دریای جذاب، موقعیت مناسبی برای فعالیت‌های گردشگری است، به طوری که از ظرفیت‌های جزایر جنوبی ایران می‌توان در کنار ارزآوری، در زمینه ایجاد اشتغال پایدار برای نیروهای توانمند هم استفاده کرد.

معاون رئیس‌جمهور با تاکید بر اهمیت لزوم تدوین تقویم رویدادهای جزیره قشم و معرفی ظرفیت‌های فراوان گردشگری از طریق تبلیغات گسترده، افزود: معرفی جزیره قشم تنها به عنوان یک جزیره تجاری و صنعتی با توجه به زیبایی‌های طبیعی خلق شده در جای‌جای آن، دور از انصاف است.

وی گفت: سازمان میراث ‌فرهنگی، صنایع ‌دستی و گردشگری آماده حمایت از طرح‌های گردشگری و صنایع دستی در نقاط مختلف ایران ازجمله جزیره زیبای قشم با ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت است.

مونسان در ادامه سخنان خود از رشد ۵۸درصدی ورود گردشگران خارجی به کشور در ۸ماه گذشته خبر داد و افزود: ورود چهار میلیون و ۷۰۰هزار گردشگر خارجی از نقاط مختلف جهان اعم از اروپا، آمریکا، آفریقا و آسیا به ایران نشان از ظرفیت‌های ارزشمند این صنعت در کشورمان دارد.

وی از ساخت ۳۳هتل چهار و پنج ستاره در دوره دولت تدبیر و امید به عنوان مهم‌ترین زیرساخت جذب گردشگر خارجی نام برد و افزود: هم‌اینک تعداد هتل‌های ۴ و ۵ستاره کشور به ۱۵۸مورد رسیده و تا سال‌۱۴۰۰ این اماکن به ۲۲۰مورد افزایش می‌یابد.

به گفته معاون رئیس‌جمهور، ۴۰۰طرح از ابتدای دولت تدبیر و امید در حوزه گردشگری کشور به بهره‌برداری رسیده و یک هزار و ۹۰۰طرح هم با یک میلیون و ۲۰۰هزار میلیارد ریال اعتبار هم‌اینک در سطح کشور در حال اجراست.

اجرای تمهیداتی همانند صدور ویزای بدون مهر، ویزای الکترونیکی، گردشگری بدون ویزا، تغییرات ایجاد شده در نرخ ارز هم از موضوعاتی بود که رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور از آنها به عنوان عوامل مهم در رشد صنعت گردشگری ایران نام برد.

وی از ایران به عنوان یکی از ۱۰کشور برتر دنیا در صنعت گردشگری یاد کرد و افزود: مواهب طبیعی، آثار تاریخی، آداب و رسوم و فرهنگ اقوام مختلف کشورمان بخشی از مزیت‌های صنعت گردشگری ایران محسوب می‌شوند.

مونسان یادآور شد: گردشگری اقتصاد سوم جهان است و با ثبت یک میلیارد و ۴۰۰میلیون گردشگر در یک سال به روند رو به رشد خود ادامه می‌دهد.

وی از درون‌زایی، سرمایه‌گذاری حداقلی و تحریم‌ ناپذیر بودن به عنوان سه مزیت حوزه گردشگری کشور نام برد که با کمترین سرمایه می‌توان در اسرع وقت با ایجاد اشتغال نسبت به کسب درآمد از این صنعت، اقدام کرد.

بنا به این گزارش، دومین نمایشگاه ملی گردشگری، هتلداری و صنایع دستی در منطقه آزاد قشم با حضور فعالان این صنعت از ۱۳استان و مناطق آزاد کشور از ۱۰ تا ۱۴دی‌ماه به مدت ۵روز در محل سالن نمایشگاه های بین المللی قشم بر پا شد.